Energoterapia

   Aparatul ENERGOSTAR inventat de dl. Petre Dumitru si de domnul fizician Gheorghe Vladescu, joaca rolul unei centrale energetice din care organismul uman isi extrage energia pentru reechilibrare (precum un acumulator electric pus la incarcare).
   Organnismul uman se alimenteaza de la aparat si reactioneaza in timp, revenind la starea normala. Se reface corpul din punct de vedere energetic, si implicit se reface si fizic.
   Aparatul inlatura dezavantajele complexitatii si dimensiunilor, al costurilor, al aplicarii limitate pentru anumite afectiuni si al efectelor secundare.
   El se compune dintr-un etaj electronic de comutare ce comanda functionarea unui generator de semnal sinusoidal modulat in gama parametrilor biocampului uman, pentru intervale de timp prestabilite. Semnalele astfel obtinute sunt transferate catre unul sau mai multi subieciti umani cu ajutorul unor traductoare de camp prin intermediul unui etaj adaptor de iesire. Nivelul semnalului de la generator poate fi reglat continuu sau in trepte. Organismul uman se "alimenteaza" in totalitate cu energie, dar reactia se produce acolo unde exista afectiunea.
   Metoda nu este invaziva, nu este nociva sau traumatizanta, nu exista intoleranta si nu da dependenta
   Aparatul ENERGOSTAR actioneaza asupra sistemului nervos "obligandu-l" sa intre in parametrii normali de functionare. La randul sau el actioneaza asupra intregului organism, reincarcand fiecare celula sau organ cu energie.
   Suprapunerea campului creat de aparat cu biocampul uman duce la refacerea organelor bolnave.

   Energoterapia cu aparatul ENERGOSTAR are multe rezultate spectaculoase:
      - retonifica muschii reticulari si cristalinul cu efecte benefice in strabism, miopie, cataracta si gluacom;
      - actioneaza benefic in coxartroze, discopatii si pinteni calcaneeni;
      - dubleaza capacitatea de efort fizic si intelectual;
      - stimuleaza sistemul imunitar, circulator si endocrin;
      - regenereaza anumite tesuturi degradate.

   Metoda poate fi folosita si pentru sportivii de performanta sau la persoanele care au nevoie de un efort intelectual sustinut.
   Daca din diferite motive(frig, curent, boala, etc.) dupa un anumit timp revin simptomele sau altceva patologic, s-a observat ca daca pacientii revin pentru reechilibrare isi rezolva probleme in cateva zile.

   Cu aceasta metoda de tratament nu se trateaza:
      - flebitele; tromboflebitele; trombozele;
      - aritmiile; fibrilatiile; infarct de miocard;
      - persoanele cu implanturi metalice, cu proteze artificiale, cum ar fi implant de cristalin;
      - persoanele care au suferit recent interventii chirurgicale.

     DIAGNOSTIC, TRATAMENT

   Metodele de tratament protrivite sunt stabilite de catre medicii CENTRULUI DE RECUPERARE, pe baza analizelor, a afectiunilor de care sufera pacientul si a vechimii acestora.
   Tratamentul consta in serii de sedinte dupa cum urmeaza:
      - consultul medical si stabilirea diagnosticului;
      - 12-15 zile de energoterapie, plus alte terapii adjuvante, in functie de diagnostic, sedintele de energoterapie durand circa 40-60 minute zilnic.
      - in cazul afectiunilor cronice sau in cazul mai multor afectiuni asociate se recomanda 3 serii de 12-15 zile, cu pauze de 14-21 de zile intre serii. In functie de afectiune, se poate adauga si un regim alimentar sau naturist.
   La unii pacienti, cu una sau doua afectiuni minore, este suficienta - in majoritatea cazurilor - o singura serie de 12-15 zile de tratament. Insa marea majoritate a pacientilor vin cu mai multe afectiuni asociate, destul de grave, tratate timp indelungat prin terapii alopate. Acestia necesita un tratament indelungat, combinat, compus din toate cele 3 serii, sub supravegherea medicala continua. Este recomandabil ca acesti pacienti sa nu se astepte ca dupa 2-3 zile de tratament sa se vindece. In acest caz este mai bine sa nu opteze pentru aceste terapii daca gandesc astfel. Tratamentele sunt recomandate de catre medici, se efectueaza numai sub supraveghere medicala si trebuie urmate conform prescriptiilor acestora.
   Nu toti pacientii reactioneaza la fel. Unii prezinta ameliorari din primele 2-3 zile, altii trec prin crize de aparenta actualizare a bolii (asa numitele "crize de vindecare") si, din acest motiv, nu trebuie sa intre in panica si nu trebuie sa renunte la tratament. Medicii din cadrul cabinetului va stau la dispozitie pentru orice nelamurire si indrumare.
   Sunt multi pacienti a caror afetiuni sunt cronice - decirca 10-20 de ani de zile si care, nu pot sa dispara in 2-3 zile de tratament

     PRECIZARI

   In cazul sedintelor de energoterapie se recomanda ca pacientul sa manance inainte de tratament. Sedintele de energoterapie se intrerup pe perioada ciclului menstrual sau se face altfel racordajul la aparat. Se recomanda mentinerea legaturii cu medicul sau asistentii din cabinet pe toata durata terapiei.
   Tratamentul medicamentos se va reduce treptat, in functie de starea pacientului. In cazul tratarii afectiunilor oculare, se recomanda reducerea vizionarilor TV si cinematografice, precum si a utilizarii calculatorului si cititul, pe toata durata tratamentului.
   In cazul pacientilor cu scleroza multipla, s-au instituit programe de 60 de zile consecutive de energoterapie. Tratamentul in aceste cazuri se intinde pe o durata de cel putin 2-3 ani, cu pauzele de rigoare.
   In cazul bolilor considerate incurabile in medina alopata recomandam pacientilor chizitionarea unui aparat ENERGOSTAR deoarece costul lui este mai mic decat costul sedintelor de tratament pe durata de 2-3 ani de zile.

   Pentru exemplificare va redam imagini in efectul Kirlian care reprezinta aura energetica si modificarile acesteia cu ajutorul aparatului ENERGOSTAR in diferite stari si in diferite actiuni: